På denne side kan du læse mere om hvad der egentlig kommer til at ske i løbet af ugen på modulet "Nydelse".

Når du har udfyldt formularen nederst på denne side, modtager du en bekræftelsesmail med betalingsoplysninger. Dem følger du blot for at betale – din tilmelding er gældende og bindende når du har betalt.

Allerede dagen før modulet egentlig starter, dvs. søndag, modtager du den første mail fra mig med en lækker, guidet meditation så du er klar til selvomsorg fra dag 1. Måske kan du nå at lytte til den allerede mandag morgen? Ellers vil jeg klart opfordre til at give dig selv et kvarters tid i løbet af dagen til at lytte til den.

SÅ er ugen i gang!

Herunder kan du se hvordan ugen er planlagt i store træk:

Mandag : guidet meditation + live call kl. 10.
Tirsdag : tid med dig selv til meditation.
Onsdag : video med guidet yogasekvens.
Torsdag : Tid med dig selv til yoga + live call kl. 20.
Fredag : guidede affirmationer.
Lørdag : refleksionsøvelser.
Søndag : afsluttende live call kl. 20.

For at få det største udbytte af ugen, anbefaler jeg at du afsætter ca. 30 minutter i alt hver dag til at lytte til meditationerne eller affirmationer og få lavet yoga og reflekstionsøvelser. Om du bruger mere tid, er op til dig. Jo mere du prioriterer det, jo større udbytte.

Disclaimer: Jeg kan ikke gøre arbejdet for dig!

Jeg giver dig alle de bedste redskaber og værktøjer, jeg selv kender og bruger, men det er helt op til dig hvordan og hvor meget, du bruger dem.

Endnu ikke tilmeldt? Gør det her!*

*OBS! Efter du har tilmeldt dig via ovenstående formular, vi du modtage betalingsoplysninger. Din tilmelding er først bindende når du har betalt.